Huolellinen valmistelu ja tehokas myynti

Toimimme pääkaupunkiseudulla ja välitämme osakehuoneistoja ja kiinteistöjä. Palveluumme sisältyy asunnon stailaus tarvittaessa – tyhjänä myytävät asunnot stailaamme aina, jotta ostajan on helpompi hahmottaa huoneiden koko ja sisustusmahdollisuudet. 

Palvellemme asiakaslähtöisesti, asiakkaitamme kunnioittaen ja heidän etunsa huomioiden – samalla tavalla, kuin myisimme omaa asuntoamme. Samoin kohtelemme myös ostajaa, joka saa meiltä kaikki tärkeät tiedot ostettavasta asunnosta, jotta hänen kynnyksensä tehdä ostotarjous on mahdollisimman matala.

Kattava markkinointi

Markkinoimme asuntoja Oikotiellä, Etuovessa ja Facebookissa – näin saamme kodillenne kattavan näkyvyyden. Asunnon kuvaa ammattivalokuvaaja. Täältä näette nyt myynnissä olevat kohteet, asunnon esittelyn ja kuvien laadun.

Ahkera esittely

Esittelemme asuntoa ahkerasti – asunto myydään esittelyssä. Sunnuntain ensiesittelyn jälkeen pidämme seuraavan esittelyn maanantaina – niille, jotka eivät päässeet sunnuntain esittelyyn, ja niille, jotka haluavat nähdä asunnon vielä uudelleen ennen ostotarjouksen tekemistä. Esittelemme asuntoa myös yksityisesittelyissä, kun se sopii myyjälle.

Rakennusmestari apuna pientalojen myynnissä

Kun olette myymässä pientaloa (rivitalot, paritalot ja omakotitalot), asiantuntija-apuna on tarvittaessa myös rakennusmestari. Hän tekee arviointikäynnillämme alustavan katselmuksen asunnossa, ja ehdottaa samalla mahdollisia pieniä korjaus- ja huoltotoimenpiteitä. Rakennusmestari on mukana myös esittelyissä vastaamassa ostajien rakennustekniikkaa koskeviin kysymyksiin.